Vier feest met ons!

Feest ter gelegenheid van 30 jaar Regionaal Landschap Pajottenland & ZennevalleiTerug naar overzicht
Delen

Het landschap is nooit af. Samen werken we aan het landschap, maar we genieten ook graag samen! In 30 jaar is Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei uitgegroeid tot een stevige streekwerking voor natuur en landschap. Met veel dank aan jou en onze andere partners.

 

FEEST IN DE BOOMGAARD
We nodigen iedereen uit in onze boomgaard achter de Oude Pastorie van Gaasbeek voor een toast op het landschap en op elkaar. Onze nieuwe landschapsdichter Anne Vandergoten brengt haar eerste publieke gedicht. Wie wil, kan ook mee koken en een lekkere maaltijdsoep delen.

 

LANDSCHAPSPARELS
Een jubileum van 30 jaar, dat zijn parels. Tijdens ons verjaardagsfeest zetten we een aantal bijzondere plekken en projecten uit de hele regio in de kijker. Het zijn deze parels die ons landschap doen schitteren.

 

Wil je er graag bij zijn? We nodigen je graag uit op ons feest 30 jaar Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei op zaterdag 10 september in onze boomgaard (Oude Pastorie, Donkerstraat 21, Gaasbeek). Er is een receptie met groestjes van 11u tot 13u. Wie wil, kan nadien ook een maaltijdsoep delen.

 

Graag inschrijven tegen uiterlijk 1 september via dit formulier.